Fontos információk nyárra

Kedves Diákok!

A tanévzárón elhangzott információk a nyárra és a tanévkezdésre vonatkozóan:

- Szerdai napokon 8-12 óra között van az iskolában vezetői ügyelet, ekkor lehet ügyeket intézni,

- 10.e, 11.e, 11.v diáksága: nyári összefüggő szakmai gyakorlatról a cég által kiállított igazolást el kell kérnetek és amint meg van be kell hoznotok a titkárságra,

- Közösségi szolgálat nyáron napi 5 óra lehet, gyűjtsétek szorgalmasan a naplóba az órákat,

- Javítóvizsga: augusztus 22. csütörtök 8 óra, kb. fél órával korábban kell érkezetek, felkészülten, ünneplő ruhában, bizonyítvánnyal, tollal, számológéppel stb. együtt,

- Ebéd befizetés augusztus 22-én, 26-27-28-án lesz. Csak az kap szept. 02-án ebédet, aki ezen napok valamelyikén befizeti az árát.

- Szeptember 02-án, hétfőn 8 órától lesz a tanévnyitó az Arénában, ünnepi öltözetben gyertek. Utána osztályfőnöki órák következnek, ekkor kapjátok meg a tankönyveket is. Hozzátok magatokkal a bizonyítványotokat és a közösségi szolgálatos naplótokat. Aznap kb. délig lesz tanítás.

KELLO tájékoztatása:
"Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy aki a tavalyi vagy tavalyelőtti tankönyvtartozását nem rendezte, annak nem küld tankönyveket a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO). Ők a tartozás kiegyenlítése után a KELLO webshop oldalán rendelhetnek tankönyvet."

A nyári szünetre mindenkinek jó pihenést, kellemes időtöltést kívánok! Szeptemberen élményekkel feltöltődve, tudásra szomjazva gyertek!
Garaminé Vigánti Márta igh.