Digitális munkarend

Kedves Tanulók!

2020. március 16-án tanítás nélküli munkanap volt, március 17-én tanítás nélküli munkanap lesz az iskolában. Ezeken a napokon tanáraitok a már szokott csatornákon megkereshettek és megkereshetnek benneteket, hogy az eddig kiosztott feladatokat lezárhassátok.

Akinek az önálló tanuláshoz tankönyvre van szüksége, az az iskolai könyvtárból alábbi időpontban kikölcsönözheti: Péch (Széchenyi utca): 2020. 03. 18. 8:30-12:00
Akinek valamilyen felszerelése bent maradt az iskolában és feltétlenül szükséges az otthoni munkájához, ugyanekkor viheti el.
A tanulók egyesével jöhetnek be az intézménybe, kézfertőtlenítés után. A belépésig a főbejárat előtt, egymástól lehetőleg 1 m- es távolságon kívül, fegyelmezetten várakozzanak. 

Szerdán teszt jelleggel, csütörtöktől pedig már élesben indul a digitális munkarend.
Ez azt jelenti, hogy az órarend helyett egy digitális tanrend lép életbe, amelyet reményeink szerint szerdán fel tudunk tölteni a KRÉTA rendszerbe. Ez attól függ, hogy a KRÉTÁBAN elérhető lesz-e ez a szolgáltatás.
A feladatok kiadása a KRÉTA Házi feladat modulján, illetve - előre láthatólag - a Google Tanterem alkalmazáson keresztül történik majd.
Fontos, hogy kialakítsatok egy viszonylag szoros napirendet annak érdekében, hogy minden feladatot el tudjatok végezni.
Én bízom Bennetek és a kollégáimban és hiszem, hogy együtt, igazi bánkisokhoz és péchesekhez méltóan tudjuk majd megoldani ezt a nem könnyű feladatot.

Részletekkel hamarosan jelenkezem.

Akács Róbert
igazgató